top of page

Verkoopmanifestatie op zaterdag 2 maart
Op zaterdag 2 maart is van 10.00 tot 13.00 uur de verkoopmanifestatie van Parc Westerhoeve in de Cultuurkoepel op de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo.


Dit is dé gelegenheid om alle vragen te stellen over het project, de financieringsmogelijkheden en de Koopstartregeling. Er zijn informatiepunten van Kuyper en Blom Makelaars, Rietveld Makelaars, Stichting Opmaat (voor Koopstart), Keukenstudio Heiloo, De Groene Hypotheekadviseurs en Teer Hypotheekadviseurs.

De 30 tussenwoningen worden verkocht onder de voorwaarden van Koopstart. De prijs van een tussenwoning bedraagt € 281.000,- inclusief Koopstartkorting. De 12 hoekwoningen hebben een prijs vanaf € 422.000,-. De aankoop van een carport met zonnepanelen is verplicht voor zowel de tussenwoningen als de hoekwoningen. De prijs hiervan bedraagt € 15.000,-. Het energielabel van de woningen met carport is A++++.


Het is vanaf 2 maart mogelijk om zowel voor de 30 tussenwoningen als voor de twaalf hoekwoningen in te schrijven via deze site. Inschrijven is mogelijk tot maandag 18 maart 12.00 uur. Bij de inschrijving is de voorwaarde dat een verklaring wordt bijgevoegd van een bank of hypotheekadviseur dat financiering mogelijk is.


De tussenwoningen worden toegewezen op basis van criteria en loting. Op woensdagavond 20 maart zal notaris Hans Erkamp vanaf 19.30 uur de loting verrichten. De loting vindt plaats in de Cultuurkoepel in aanwezigheid van alle belangstellenden. Omdat de loting openbaar is kan iedereen tijdens de nazit kennismaken met de aanstaande buren.

412 weergaven

Комментарии


bottom of page